1. Wie ben jij? 

Mijn naam is Peter de Waard. Geboren in Den Helder (1978) en opgegroeid in Breezand, tussen de bloembollenvelden in de Kop van Noord-Holland. Tijdens mij studietijd ben ik naar Amsterdam verhuist waar ik sinds 2002 woon. Ik het dagelijks leven ben ik werkzaam als projectmanager bouw en in mijn vrije tijd sport ik graag.


2. Hoe kom je bij Dosto terecht en hoe lang al bij Dosto?

2022 is mijn eerste jaar bij DOSTO. Via Tara ben ik in contact gekomen met Dosto en na een leuke eerste kennismaking bij DOSTO heb ik besloten om de duik in het diepe te nemen en uit mijn comfortzone te stappen door op amateurtoneel op te gaan.


3. Welke stukken van Dosto gespeeld?

Dit seizoen (2021-2022) maakte ik mijn debuut bij DOSTO. Het stuk 'Dreamlover' werd mijn vuurdoop.


4. Wat zijn je ambities op acteer/theatervak?
Vooralsnog heb ik geen grote ambities, voor mij is dit eerste jaar een leuke en leerzame ervaring op toneelgebied.


5. Welke quote uit de theaterwereld spreekt je aan en waarom?

Een lastige vraag, waar ik graag op terugkom. Maar in ons stuk 'Dreamlover' zit zeker een mooie quote, kom dus vooral kijken!

 

E-mail