september 2023: Jullie stem en steun is welkom!


Vanaf maandag 4 september t/m dinsdag 26 september 2023 speelt DOSTO mee in de Rabo Clubsupport. Om een zo groot mogelijk bereik te krijgen en daarmee zoveel mogelijk stemmen te vergaderen van particulieren die bankieren bij de Rabobank Amsterdam hebben we jullie hulp nodig. Deel de berichten op Facebook als je wilt, verspreidt het nieuws op je werk en stem vooral zelf als je bij de Rabobank bankiert. https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/stemmen 


Toneelgroep DOSTO heeft een rijke historie. Van een amateurgroep die feestjes luister bij zette in de jaren vijftig van de vorige eeuw tot een vereniging waar leden actief participeren bij het bepalen van een nieuwe productie en alles wat daarbij komt kijken. Door Ontspanning Samen Tot Ontwikkeling blijft ons motto. Wil jij als rekeninghouder bij de Rabobank ons ondersteunen? Toneelgroep DOSTO biedt inwoners van Amsterdam die over een kleine portemonnee beschikken de mogelijkheid om met korting of gratis naar onze voorstellingen te komen. Wil jij ons helpen deze doelen te realiseren door op Toneelgroep DOSTO te stemmen in de

Rabo app? Hoe meer stemmen, hoe meer geld (woon je niet in Amsterdam, stem dan op clubs bij jouw in de buurt). Zegt t voort. Alvast bedankt!

 
Meld je aan voor de nieuwsbrief van Dosto en wordt als eerste geïnformeerd over onze voorstellingen en activiteiten. Klik hier.


Volg ons op Facebook (via de knop aan de rechterkant) en Instagram (Dosto.Toneelgroep). Dan weet je zeker dat je niets mist. 
E-mail