1. Wie ben je ?
Hoi , ik ben Judith en 25 maart 1962 ter wereld gekomen in Beverwijk, ik loop alweer 61 jaar rond op deze wereld, ik heb geluk gehad dat ik via woningruil in Amsterdam ben gekomen en hier nog steeds woon in de Indische Buurt .Ik verzamel dingen waar auto's op staan en kleine auto's, ik hou van afwisseling want anders is het leven maar saai. Acteren is mijn passie al vanaf dat ik kind was, heb acteeropleiding gedaan en in mijn leven veel in producties gespeeld, locatietheater en in theaterzalen in verschillende groepen en met verschillende regisseurs .2. Hoe kom je bij Dosto terecht ?
Ik zag vorig jaar een oproep dat ze spelers zochten voor een eenakter en ik had toen niks en mijn hart begon sneller te kloppen en ben de uitdaging aangegaan om mee te doen met de eenakter lichte lunch van Peter van Straaten.


3. Wat zijn je ambities op theatergebied ?
Acteren is mijn passie  en zit diep in mij, niemand mag dit van mij afpakken , wanneer dat het geval zou zijn raak ik in paniek  Ik moet altijd spelen, wanneer ik even niks heb dan zoek ik rond op facebook of elders waar iets te spelen is , ik wil me blijven ontwikkelen via workshops die ik ook zo nu en dan volg. Ik speel ook het liefst met mensen waar ik van kan leren en een goede regisseur die mij van goede feedback voorziet om door te gaan en natuurlijk speelt voor mij ook de sfeer mee en de veiligheid in een groep anders kan ik niet spelen . Ik zou zo graag nog eens in One flew over the Cuckoo's Nest willen spelen of een stuk van wat daar op lijkt. Lijkt me heerlijk om een psychiatrisch patiënt te spelen :) Ik doe ook training acteerwerk af en toe wat ook leerzaam en leuk is  en speel ook bij de verkorte theateropleiding waar ze spelers nodig hebben , erg leuk om te doen. Kortom , ik zoek uitdagingen ! Kom maar op !

4. Een quote uit de theaterwereld:
Ik zou het niet weten eerlijk gezegd
Een zin wat voor mij wel van toepassing is :
Less is more, want ik doe vaak snel teveel

 

E-mail