1. Wie ben jij

Mijn naam is Paul van Putten, geboren in 1986 in Amsterdam, en opgegroeid in Amstelveen. Ik woon nu in Amsterdam sinds 2013.


2. Hoe kom je bij Dosto terecht en hoe lang al bij Dosto?   

Ik ken Dosto via Robin. Hij vroeg of ik een keer mee wilde doen. Dit kwam precies op het moment dat ik zelf weer iets met theater wilde oppakken. 


3. Welke stukken van Dosto gespeeld?

Nog geen één. Ik heb wel jaren geleden een aantal theaterproducties gedaan bij de Griffioen, en recentelijk een paar cursussen bij De Theaterkamer.


4. Wat zijn je ambities op acteer/theatervak?  

Ik ben ooit gaan acteren om mij meer comfortabeler te voelen voor een groep mensen. Daar heeft het goed bij geholpen. Nu vind ik het leuk om verschillende dingen te doen op acteervlak. Van verschillende stijlen te 'proeven'. En hierdoor mezelf beter te leren kennen. 


5. Welke quote uit de theaterwereld spreekt je aan en waarom?  

Mijn theaterdocent op de Griffioen had altijd een oefening waarbij je je 'innerlijke debiel eruit moest laten'. Ik vind je dat mooi samenvatten wat je vaak in meer of mindere mate op het toneel doet: je laat kanten van jezelf zien die men normaal niet ziet. 

E-mail