Wie ben jij

Hoi! Mijn naam is Lois en ik ben op 25 maart 1993 geboren in Zaandam. Ik heb tot mijn 21e in Zaanstad gewoond, maar tijdens mijn studie SPH (sociaal pedagogisch hulpverlener) ben ik gelukkig 5 jaar geleden naar Amsterdam verhuisd! Elke dag reis ik met plezier op en neer naar Haarlem om te werken op een speciale middelbare school.


Hoe kom je bij Dosto terecht en hoe lang al bij Dosto?   

In 2018 besloot ik opzoek te gaan naar een nieuwe uitdagende hobby.  Iets spannends, iets onbekends, iets uit mijn comfortzone. Na even zoeken op internet kwam ik Dosto tegen. Ik trok mijn stoute schoenen aan en heb Dosto benaderd. Voor ik het wist stond ik tijdens een workshop, voor een groep onbekende mensen, een soort moderne dans te doen terwijl ik op klassieke muziek mijn eigen naam zong… Hoe bedoel je uit je comfortzone?!

 

Welke stukken van Dosto gespeeld?

In februari 2019 heb ik mijn aller-eerste stuk ooit gespeeld; Naar twijfel of schoonheid.. Wat een kick gaf mij dat!


Wat zijn je ambities op acteer/theatervak?  

Ik hoop nog veel te leren bij Dosto door in veel verschillende soorten stukken te spelen, deze kick wil ik nog veel vaker voelen!


Welke quote uit de theaterwereld spreekt je aan en waarom?  

Zoals Gys Miedema zei: ‘Wie zich het applaus blijft herinneren, heeft voortdurend succes.’

E-mail